Contact 

Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden, ook in het weekend. We reageren dagelijks op e-mailberichten en zijn bereikbaar via Whatsapp. Reactie binnen 48 uur gegarandeerd!

Contactformulier

2 + 4 =

Info

Marifoonbewijs.nl
KvK: 65946081
Btw: NL002398410B84

Whatsapp klantenservice
info@marifoonbewijs.nl

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

De cursus basiscertificaat kost €69,- all-in. De lessen bevatten theorie, oefenvragen en oefenexamens. Marcom-B kost €129,- all-in. Bij vragen is er exclusief bij ons een livechat die je kan raadplegen.

Hoe meld ik me aan?

Bovenaan in het menu onder aanmelden. Binnen enkele minuten na betaling ontvang je de inloggegevens en heb je toegang tot de online omgeving.

Wat is de slagingskans?

Ongeveer 90% slaagt met onze online cursus de eerste keer voor het examen Basiscertificaat Marifonie en/of Marcom-B en daar zijn we trots op! Meer dan 300 cursisten gingen je voor.

Hoeveel oefenvragen zijn er?

Wij zijn van mening dat oefenen de beste manier is om je examen in één keer te halen. We bieden daarom meer dan 750 oefenvragen aan.

Hoe lang is de cursus geldig?

Na het kopen van de cursus heb je een half jaar (6 maanden) de tijd om de cursus af te ronden. Gezien de gemiddelde cursist 25 uur bezig is met de cursus, is dit ruim voldoende.

Hoe kan ik betalen?

We ondersteunen betalingen via iDeal. Daarnaast hebben we Bancontact voor Belgische klanten. Neem contact op voor andere betaalmethoden.

Tevreden cursisten

%

Slagingspercentage

Ga je met ons in zee?

Meld je eenvoudig aan voor de cursus!