Handleiding start cursus

Inleiding

Welkom aan boord bij Marifoonbewijs! Je hebt zojuist de cursus aangeschaft (Basiscursus Marifonie, Module GMDSS of Marcom-B) en wilt starten met studeren. Goed nieuws: je hebt direct na betaling toegang tot de cursus. Je hoeft dus nergens op te wachten. Middels deze handleiding leggen we uit hoe je kan inloggen op de online leeromgeving en beginnen met leren. Direct van start!

(1) Inloggen

Vanaf iedere pagina vind je bovenin de witte menubalk, te herkennen aan het logo met hiernaast alle menu-items. Helemaal rechts staat het menu-item ‘Contact’. Zodra je hier met de muis op gaat staan, verschijnt een nieuw menu met de knop ‘Inloggen’. Klik hier op. Zie ook de rode pijl in de afbeelding beneden. Zie je geen nieuw menu verschijnen met de knop ‘Inloggen’? Dat betekent dat je reeds ingelogd bent. Je kan dan direct naar stap 3 van deze handleiding.

Startgids (1)

(2) Inloggegevens invoeren

Je bevindt je nu op de inlogpagina. Vul hier de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in (zie afbeelding beneden). Mocht je deze niet meer weten, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ helemaal onderaan. Je ontvangt dan een automatische e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kan instellen. Klik na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord op ‘Inloggen’. Je wordt nu automatisch doorgeleid naar de door jou aangekochte cursus. Ga door naar stap 3.

Startgids (3)

(3) Leeromgeving openen

Je bent nu ingelogd en hebt toegang tot de cursus. Vanaf iedere pagina vind je bovenin de witte menubalk, te herkennen aan het logo met hiernaast alle menu-items. Helemaal rechts staat het menu-item ‘Contact’. Zodra je hier met de muis op gaat staan, verschijnt een nieuw menu met door jou aangekochte cursus(sen) en de knop ‘Uitloggen’ (zie afbeelding beneden). Klik op de door jou aangekochte cursus om hier direct mee te starten. Volle vaart vooruit!

Startgids (3)

Hulp nodig?

Loop je vast? Ons team staat klaar om jou direct te ondersteune. Ook in het weekend. Je kan ons bereiken per mail of via de chat. Ben je nog geen klant? Meld je dan nu aan voor de online cursus en leer alles over de werking van de marifoon. De hoogste slagingsgarantie online!

Volle vaart vooruit!

Start vandaag nog met de e-cursus